Idris Elba is tot meest sexy man van 2018 gekroond

© Isopix

Idris Elba is door het Amerikaanse magazine People uitgeroepen tot meest sexy man van 2018. De 46-jarige Britse acteur is onder meer bekend van de series 'Luther' en 'The Wire' en wordt al lang genoemd als de mogelijke volgende James Bond. "Leuke verrassing en een egoboost", reageert hij op het nieuws.

flb

Idris Elba sleepte in zijn carrière al enkele belangrijke awards in de wacht zoals een Golden Globe en een Screen Actors Guild Award, maar nu kan hij er nog een bijzondere bijzetten op zijn schouw. Hij werd uitgeroepen tot meest sexy man ter wereld door People. De 46-jarige acteur, die in Londen werd geboren uit een Ghanese moeder en een vader uit Sierra Leone, is naar eigen zeggen vereerd.

"Toen ik eerst het nieuws hoorde, kon ik het niet echt geloven. Ik keek in de spiegel en bekeek mezelf eens goed, en ik dacht bij mezelf Ja je ziet er wel sexy uit vandaag. Nee, alle gekheid op een stokje, het was gewoon een leuk gevoel. Het is een leuke verrassing en een egoboost", reageert hij in People. "Mijn moeder zal bijzonder trots zijn."

Elba is al de 33ste man die People uitroept tot meest sexy man van het jaar. De toen 29-jarige Mel Gibson was de eerste in 1985. Blake Shelton schoot vorig jaar nog de hoofdvogel af.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK