Deze Crocs van Post Malone waren in tien minuten uitverkocht

© Instagram

Heel wat sterren sluiten contracten af met merken zoals Nike en adidas, maar met Crocs? Nee, daar lijkt niet meteen iedereen voor te staan springen. Op Post Malone na dan. Die lanceerde samen met het Amerikaanse bedrijf een limited edition paartje dat in nog geen tien minuten was uitverkocht.

flb

Post Malone kondigde op Instagram zelf aan dat hij Crocs had uitgebracht. Het gaat om een wit paartje dat de naam Post Malone x Crocs Dimitri Clog kreeg, met daarop het gele duiveltjeslogo van zijn festival Posty Fest. Daarbij komen zes Jibbitz-bedeltjes waarop onder andere 'Stay Away' staat, naar een van de tattoos van de 23-jarige Amerikaanse zanger.

Naar eigen zeggen is hij zelf een grote fan van Crocs. "Als ik van iets hou dan wil ik het ook. Ik draag overal Crocs, van in het café tot op het podium en ik had het gevoel dat het de perfecte samenwerking zou worden. Ik geef de fans waar ze om vragen", laat hij in een statement weten. En of hij gelijk had over zijn fans, want de plastic klompen waren meteen de deur uit. Post Malone heeft al aangekondigd dat er nog zullen volgen.

Het is voor Crocs niet de eerste samenwerking met een celebrity. Eerder lanceerde het een collectie met actrice Drew Barrymoore. Het werkte daarnaast ook al samen met Balenciaga.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeraden
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt