Deze beha van Victoria's Secret kost evenveel als een villa

Net zoals de modellen met ellenlange benen en de engelenvleugels standaardingrediënten zijn van de modeshow van Victoria's Secret, geldt hetzelfde voor de Fantasy Bra. Dat is een bijzondere en peperdure beha die altijd een van de pronkstukken is tijdens het event. Elsa Hosk mag dit jaar het niemendalletje met daarop 2.100 diamanten dragen.

De Fantasy Bra is niet zomaar een beha. Elk jaar stuurt Victoria's Secret een uitverkoren model de catwalk op in een bustier met daarop talrijke edelstenen en waar dus een flink prijskaartje aan vasthangt. Dit jaar mag de Zweedse Elsa Hosk het stuk met daarop 2.100 diamanten op aantrekken, goed voor meer dan 71 karaat. Alles samen werd er 930 uur aan die ene beha gewerkt. Die optelsom zorgt voor een prijs van 1 miljoen dollar of zo'n 875.000 euro.

Het design is gebaseerd op de Dream Angels Bra en bestaat uit een langer silhouet met een beugel die wordt afgewerkt met een soort van juwelenband die dwars over het lichaam loopt. Wie geen miljoen op zak heeft, hoeft niet meteen te wanhopen. Er komt op 29 november ook een goedkopere versie van de beha op de markt. Die kost omgerekend zo'n 218 euro en is bezet met Swarovski-kristallen.

 

Door flb
Meest recent