Heidi Klum laat kleren achterwege op Instagram

Het Duitse topmodel Heidi Klum droeg op Halloween nog veel kleren en zelfs protheses om op prinses Fiona uit Shrek te lijken, maar op haar laatste foto poseert ze puur natuur en heeft ze helemaal niets aan. De naaktfoto dient om het nieuwe boek te promoten van fotograaf Russell James, een goede vriend van de blondine.

vwh

Heidi Klum toont zich weleens vaker van haar meest sensuele kant in lingerie op haar Instagrampagina, maar nu gaat ze een stapje verder met een naaktfoto. Die staat in het nieuwe boek ‘Angels’ van de Australische fotograaf Russell James. Veel fans zijn vol lof over de verschijning van het 45-jarige model dat op het kiekje haar tong laat zien. “Wat een foto”, regeert iemand. “Wat een lichaam”, komt ook vaak terug.

© IG

Kritiek

Sommige volgers uiten echter ook kritiek op het beeld. Ze vinden zo’n suggestieve foto “niet kunnen” voor een mama van vier. “Heidi, je bent geen tiener meer. Trek je kleren aan”, staat er onder meer te lezen. Eén ding is zeker: James heeft er zijn specialiteit van gemaakt om topmodellen op een sexy manier te portretteren. Eerder maakte hij pittige beelden van onder meer Kendall Jenner en Gigi Hadid.

Aangeboden door onze partners

Lees ook