Jonge vrouw bestelt ‘stijlvolle grijze pruik’ online, maar kan ogen niet geloven als ze het pakje opent

Bron © Mirror

Foto: Facebook, prettylittlething.com

Een vrouw die online een zilverkleurige pruik bestelde, was stomverbaasd toen ze het pakje thuisbezorgd kreeg. De 19-jarige schrok zich een hoedje en postte foto’s op Facebook.

Darcey Hemmings (19) was enkele weken geleden op zoek naar een stijlvolle Halloween-outfit en stootte plots op een grijze, zilverachtige pruik die haar wel mooi leek, schrijft de Britse krant Mirror. Het artikel kostte amper 12 pond - net geen 14 euro, maar eenmaal toegekomen zag het resultaat er nog een pak goedkoper uit.

(lees verder onder de foto)

De tiener uit Cheshire was not amused en noemt het bedrieglijke reclame. Ze postte haar verhaal met foto’s op Facebook, waar het duizenden keren werd gedeeld. “Het is hilarisch en verschrikkelijk tegelijk”, klinkt het in Mirror. “Het was zo grappig, maar ook best vervelend.”

Jonge vrouw bestelt ‘stijlvolle grijze pruik’ online, maar kan ogen niet geloven als ze het pakje opent
Dumbledore Foto: Warner Bros.

“Het was echt een walgelijk exemplaar. Alsof de pruik al eens gedragen was geweest, weer in de verpakking gestopt was en dan opnieuw verstuurd. Op de foto zag de pruik er goed uit, maar eenmaal toegekomen, kwam hij tot aan mijn knieën. Het lijkt erop dat er aan de achterkant een stuk afgeknipt is. Mensen vergeleken me met Dumbledore van Harry Potter.”

Al leek de pruik ons perfect geschikt voor een avondje griezelen, Darcey koos ervoor om een knalroze exemplaar van een collega te lenen. Ze kreeg haar aankoopbedrag netjes teruggestort, maar heeft haar les geleerd. De volgende keer koopt ze haar pruik gewoon in een echte pruikenwinkel. “Bij de webshop hebben ze mijn aankoop meteen en probleemloos terugbetaald, maar ze hadden de pruik in de eerste plaats niet zo mogen aanbieden.”

Door ehu