Politie heeft verdachte vast van serieverkrachting, maar is nu op zoek naar slachtoffers om te getuigen

Bron © PRpro

Politie en parket zijn op zoek naar slachtoffers die kunnen getuigen in een zaak rond een serieverkrachter in Charleroi. Er werd een verdachte aangehouden. Hij is 49 jaar oud, kaal en spreekt Turks.

Op 26 augustus 2015, werd een 13-jarig meisje aangesproken door een man in de rue de la Villette gelegen aan de achterkant van het station in Charleroi. De man stelde voor om haar te vergezellen tot aan haar woning. Op het traject verkrachtte hij haar in zijn wagen en nam haar mee naar een appartement waar ze opnieuw werd verkracht.

De dader verplaatste zich met een donkergrijze Citroën Xsara. In de nacht van 26 juni 2017 was een 16-jarig meisje aanwezig in het café “El Gringo” gelegen aan de Boulevard Jacques Bertrand in Charleroi. Toen ze het café verliet werd ze aangesproken door een automobilist in een SEAT Ibiza reed. Ze stapte in de wagen en werd naar een appartement gebracht waar ze door 4 personen werd verkracht.

De verdachte die de slachtoffers aansprak en naar zijn wagen bracht, is geïdentificeerd en staat onder aanhoudingsmandaat. Het gaat om een 49-jarige man. Hij is kaal en spreekt Turks. De politie is op zoek naar slachtoffers die door deze man werden misbruikt. Ook alle personen die meer informatie hebben over deze feiten worden gevraagd zich te melden.

Hebt u meer inlichtingen over deze zaak, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800 30300. U kunt getuigen via opsporingen@police.belgium.eu.

VOOR ABONNEES