Kate Middleton toont prins Louis nog eens (en kopieert vriendin van Meghan Markle)

Er circuleert een nieuwe foto van de Britse prins Louis op het internet. Op het kiekje, gemaakt door koninklijk fotograaf Chris Jackson, wordt de baby van zes maanden vastgehouden door mama Kate Middleton en neemt hij de handen van zijn opa prins Charles vast.

vwh

Beelden van de kleine prins Louis, die geboren werd op 23, april zijn zeldzaam. Maar nu is het kleintje te zien op een zonnig kiekje in het gezelschap van mama Kate Middleton en zijn opa prins Charles. Het beeld is donderdagavond gelijktijdig vrijgegeven met de BBC-documentaire rond de prins van Wales, die op woensdag 14 november zijn zeventigste verjaardag viert.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Naast het jongetje valt de Britse pers nog iets bijzonders op aan de foto: het feit dat Kate Middleton een aandachtige fashionista is. De hertogin van Cambridge draagt immers exact dezelfde donkerblauwe jurk met stippen als ‘Suits’-ster Abigail Spencer op het huwelijk van Meghan Markle en prins Harry. En ze is niet de enige die voor de creatie van de Britse ontwerpster Alessandra Rich ter waarde van 2.005 euro viel. Ook Pippa Middleton heeft ze in haar kast hangen, zij het in de lichtblauwe uitvoering. Ze droeg ze op de doop van prins Louis. Hollywoodster Sarah Jessica Parker heeft het model ook, net als Ivanka Trump.

Aangeboden door onze partners