Naam van baby Pippa Middleton is bekend

© Isopix

Op maandag 15 oktober beviel Pippa Middleton (35) van haar eerste kindje. Het werd een jongetje en nu pas is zijn naam bekend geraakt: Arthur Michael William Matthews. Een keuze met heel veel symbolische verwijzingen in.

flb

Pippa Middleton en James Matthews verwelkomden midden oktober hun eerste kindje op de wereld. In een statement lieten de kersverse ouders toen weten dat mama en baby het goed stelden, maar enig nieuws over welke naam het jongetje had gekregen, bleef achterwege.

Nu pas blijkt dat het ondertussen bijna een maand oud kindje voluit de naam Arthur Michael William draagt. Die zou volgens Daily Mail en US Weekly een eerbetoon zijn aan enkele belangrijke personen in hun leven. Zo is de tweede naam Michael ook die van de vader van Pippa en tevens van de broer van James. Die laatste overleed op 22-jarige leeftijd toen hij de Mount Everest beklom.

Dol op schoonbroer?

De eerste naam van hun kindje, Arthur, is er eentje met koninklijke allures. Zo is het een van de tweede namen van prins William, van de kleine prins Louis én van prins Charles. En William, misschien komt die wel gewoon van prins William. Zouden Pippa en James dol zijn op hun schoonbroer?

Aangeboden door onze partners

Lees ook