Céline Dion brengt genderneutrale kindercollectie uit

Foto: Celinununu

Céline Dion, zelf moeder van drie kinderen, heeft op 50-jarige leeftijd een nieuwe uitdaging gevonden, dit keer in de modewereld. Samen met het kinderlabel Nununu heeft ze een genderneutrale collectie ontworpen.

Célinununu, zo heet de samenwerking tussen kinderlabel Nununu en Céline Dion. In een statement laat de zangeres weten dat ze bewust voor een genderneutrale collectie gaat. "De nieuwe lijn bevrijdt kinderen van hun traditionele rollen als jongen of meisje en biedt hen de vrijheid om de kleren te kiezen die de kracht van hun eigen karakter versterken en dat al vanaf jonge leeftijd."

En die vanaf jonge leeftijd is zeker niet gelogen, want de collectie komt in zeventig maten en is er voor baby's vanaf nul maanden tot tieners van veertien jaar. Er werd voornamelijk gekozen voor zwart-witcombinaties, maar hier en daar komt ook wat geel om de hoek piepen. Opvallend zijn ook de vele geometrische prints en die van een schedel. Prijzen starten vanaf 22 euro.

Actiefilmpje

De Canadese popster, die met René-Charles een 18-jarige zoon heeft en ook de 8-jarige tweeling Eddy en Nelson, stelde de collectie voor aan de hand van een 'Mission Impossible'-achtig filmpje. "Ik heb Nununu en waar ze voor staan altijd leuk gevonden. Met hen samenwerken om een dialoog over gelijkheid en mogelijkheden op gang te brengen, is zo logisch", klinkt het bij de video op Twitter.

 

Door flb
Meest recent