Matteo Simoni in zijn blootje gezet in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’

Maandagavond werd Matteo Simoni (31) in het VTM-programma ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ beetgenomen door zijn ­vader Vittorio en zijn oom Roberto. De twee waren het grondig beu dat de acteur zijn gsm nooit opneemt.

“Matteo is een schat van een gast, je kan je geen betere zoon wensen”, zegt Vittorio, de vader van de Safety First-acteur. “Hij heeft maar één mankement, en dat is zijn gsm.” Matteo Simoni neemt zijn telefoon nooit op als z’n familie belt en dus schakelde presentator Jens Dendoncker de grote middelen in. In een eerste clip (boven) kwam de boodschap aangevlogen, maar omdat Simoni het daarna nog niet begrepen had, volgde later nog een tweede poging. Bij de dokter ditmaal, en met ontbloot bovenlijf.

Plofborden

Ook in de aflevering: Reynolds kan niet van andermans eten afblijven, en vriendin Alyssa vindt het welletjes.

Zombies

Eva wil dat haar zoon Ilya vroeger naar bed gaat, want hij heeft steeds enorme wallen en geraakt ’s ochtends moeilijk uit zijn woorden omdat hij nog te moe is. De schuldige? Reeksen waar Ilya tot in de vroege uurtjes naar kijkt, waaronder de zombie-serie ‘The Walking Dead’. Ilya beseft niet dat hij zelf goed op weg is om in een zombie te muteren. De jonge gast denkt dat hij naar de dokter moet in het AZ Monica, dat snel na zijn aankomst in een cordon belandt.

Door ehu