Gluren bij BV's: Ellemieke Vermolen deelt sexy strandfoto, Valerie De Booser wordt Pocahontas

Foto: *

Van een emotioneel afscheid en vrolijk gezinsnieuws tot sexy on the beach: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

Ellemieke Vermolen, de vrouw van Sergio Herman, blikt terug op de tijd dat ze nog een beach girl was met een sexy foto in enkel een bikinibroekje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Long time ago a was a beach girl @oneill #model #nothinghaschanged #Istilllovethebeach #??

A post shared by ELLEMIEKE VERMOLEN (@ellemieke_vermolen) on


Presentatrice Eline De Munck heeft deze week de allermooiste foto van zichzelf gezien. Daarop draagt ze een fluwelen jurk met diep decolleté. "Ik heb nog nooit zo'n mooie foto van mezelf gehad", schrijft ze. Ze geeft toe dat er wel wat Photoshop aan te pas kwam.


En als zanger, presentator en acteur Niels Destadsbader een goede dag heeft, deelt hij weleens een selfie. Op een recente foto ontbloot hij een beetje borsthaar, tot groot jolijt van de vrouwelijke fans.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een goeie dag begint met een ‘goeiedag’! ???????? #goodmorning #tuesday

A post shared by Niels Destadsbader (@niels_destadsbader) on


Ex-Miss België en presentatrice Annelien Coorevits poseert samen met haar zus op een redelijk openbaar toilet, waarin rood licht domineert.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Annelien Coorevits (@anneliencoorevits) on


Groenman Bartel Van Riet heeft zijn gezinnetje uitgebreid met... een puppy. "Een nieuwe Van Riet in huis. Den Bruno is er pas en het kot is nu al te klein", schrijft hij bij een foto van de viervoeter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een nieuwe Van Riet in huis.. den Bruno is er pas en het kot nu al te klein :-) #epagneulpicard

A post shared by bartelvanriet (@bartelvanriet) on


Voormalig presentatrice Elke Vanelderen en haar man Regi Penxten genieten momenteel van een ijskoude vakantie in Lapland. En daar is tijd om grappige kiekjes te maken. "Ja sorry, ik doe dat dus graag", schrijft de blondine bij een foto waarop ze haar hoofd door een gat in een houten paneel steekt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja sorry, ik doe dat dus graag.. ??

A post shared by Elke (@elkevanelderen) on


Lize Feryn en haar vriend Aster zijn nog steeds plezier aan het maken in Thailand. Het volgende kiekje in de rij reisfoto's is er een van de actrice in haar bikini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?????? ♥??? ???♥?????? . . . @lamichaux

A post shared by Lize Feryn (@lizeferyn) on


Sarah-Lynn Clerckx neemt op Instagram afscheid van haar personage Louise Van den Bossche, dat veertien jaar meespeelde in de VTM-soap 'Familie'. "Het einde van een zeer, zeer, zeer mooie tijd. Ik heb alles wat ik weet over acteren geleerd op de set en ik heb met de leukste mensen ter wereld mogen samenwerken. Ik ben er praktisch opgegroeid en heb zo een beetje een tweede familie gekregen. Ik zou graag iedereen van Familie willen bedanken om mij zo lang te verdragen, mij zoveel bij te leren en mij überhaupt de kans te hebben willen geven om hier een deel van te zijn", staat er onder meer bij een reeks foto's uit de oude doos.


Zangeres Laura Tesoro straalt - letterlijk - in de videoclip van haar nieuwste nummer 'Mutual' en toont een glimp van het resultaat op Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IT’S OUT! ?? Link in bio #mutual

A post shared by L A U R A T E S O R O (@lauratesoro) on

 

En Valerie De Booser is altijd wel te vinden voor een verkleedpartijtje. Zo laat ze zien dat ze heel overtuigend overkomt als Disney-prinses Pocahontas. "Ze gaat waar de wind haar heen brengt", staat erbij te lezen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pocahontas.. she goes where the wind takes her. #fotoshoot #charity #lovehorses

A post shared by Valerie De Booser (@valeriedebooser) on

Door vwh
Meest recent