Mama Kate Middleton lost detail over prins George en prinses Charlotte in allereerste interview

Het heeft lang geduurd, maar nu is het eerste interview met Carole Middleton een feit. De moeder van Kate, Pippa en James Middleton heeft details over de Britse koninklijke familie gelost in een gesprek met de krant The Telegraph.

De 63-jarige Carole, die samen met haar man Michael in een herenhuis in Bucklebury op zo’n vijftig kilometer van Londen woont, zei onder meer dat ze uitkijkt naar de feestdagen. In het kader van Kerstmis verklapte ze een detail over haar kleinkinderen prins George en prinses Charlotte. De twee oudste kinderen van Kate Middleton en prins William hebben bij hun grootouders elk een eigen kamer. Daarin staat nu al een kerstboom klaar. “Ze mogen de boom helemaal zelf versieren”, zegt ze.

Sterke band

Ze voegde er nog aan toe dat ze een sterke band heeft met Kate Middleton, die vaak met haar gezin langskomt als ze Londen even wil laten voor wat het is. Hoe gezellig dat eraan toe gaat? Dat zullen we nooit weten. Carole en Michael hebben aan de royals gezworen dat ze in de pers nooit in detail zullen gaan over hun relatie. Dat Kate haar mama een berichtje zond om haar succes te wensen met het interview, mocht de reporter van dienst wel weten.

Carole leest tegenwoordig niet meer wat er over haar wordt geschreven in de media. “Ik dacht dat het beter was om te weten hoe mensen over me denken, maar het maakt eigenlijk niets uit”, klinkt het. “Ik weet niet hoe ik overkom.”

Kate en Pippa als model

In het gesprek blikt Carole, die samen met haar man de succesvolle zaak in feestbenodigdheden Party Pieces runt, terug op de kindertijd van haar dochters. “Ze hebben vroeger veel meegeholpen. Ze stonden model voor onze catalogussen. Kate stond op een van de voorpagina’s, terwijl ze kaarsjes uitblies. Ze heeft ook wat styling gedaan. Pippa verzorgde de blog van ons bedrijf.”

—————————————————————————————————————————————  

Kate Middleton maakt haar comeback na zwangerschapsverlof

Zwangere Kate Middleton danst met Beertje Paddington

Kate Middleton en Meghan Markle op Wimbledon

 

Door vwh