Acteur ‘Game of Thrones’ klapt uit de biecht: “Nieuwe heerser zal een grote verrassing zijn”

Bron © The Sun - Daily Mail

Foto: Belga

Het nieuwe en laatste seizoen van ‘Game of Thrones’ gaat in april van start, dus de fans zitten op hete kolen om te weten hoe de slag tussen de mensen van Westeros en de Night King zal verlopen. In een interview onthulde de man die de Night King vertolkt alvast dat het een historisch seizoen vol verrassingen wordt.

Nu het laatste seizoen van ‘Game of Thrones’ nadert, begint het te gonzen van geruchten onder de fans. Acteur Vladimir Furdik - de man die de Night King vertolkt - heeft in een interview met de Hongaarse website Sorozat Wiki onthuld dat het een seizoen wordt vol verrassingen.

Acteur ‘Game of Thrones’ klapt uit de biecht: “Nieuwe heerser zal een grote verrassing zijn”
Vladimir Furdik. Foto: Newspix/ABACA

Allereerst bevestigt hij dat seizoen 8 van start zal gaan met het “grootste gevecht uit de televisiegeschiedenis”, een gevecht dat de ‘Battle of the Bastards’ nog fel zal overtreffen. Volgens Furdik zal het gevecht ongeveer een volledige aflevering in beslag nemen en “om en bij een uur lang duren.”

In tegenstelling tot vorige seizoenen zullen de afleveringen van seizoen 8, ook al zijn het er een pak minder, wel telkens langer duren. Gevraagd naar de nieuwe heerser over Westeros na die enorme slag antwoordt hij cryptisch: “Het zal een ongelofelijke verrassing zijn, maar ik kan je vertellen dat daar geen tekort aan zal zijn in seizoen 8. Er zullen veel draken zijn, de Night King komt terug en het grootste gevecht van het seizoen zal ten einde komen.”

Deze teaser voor seizoen 8 werd enkele weken geleden gelanceerd. Video: Game of Thrones

Door nkdr
VOOR ABONNEES
Laad meer berichten...