Spot jij de pijnlijke blunder op deze trouwuitnodiging?

Bron © Mirror, Instagram

Foto: Twitter, Shutterstock

Een huwelijk vier je - hopelijk - maar één keer. Veel aanstaanden trachten dan ook niets aan het toeval over te laten. Theresa en Jason roepen hun gasten bijvoorbeeld op om tijdens de ceremonie geen fototoestellen of smartphones te gebruiken en hun volle aandacht op het paar te richten. Genodigden die met volle aandacht de dagplanning bekeken, konden echter iets vreemds opmerken.

Een kaartje met daarop het verloop van het huwelijk van Theresa en Jason gaat momenteel viraal door één domme fout. Ontdek jij wat er zo vreemd is aan de uitnodiging?

Dit bericht bekijken op Instagram

“At a friend’s wedding. I can’t wait for 3:30!”

Een bericht gedeeld door Awkward Family Photos (@awkwardfamilyphotos) op

Om 15.30 staat er een bijzondere activiteit op het programma: horse ovaries, vertaald paardeneierstokken. We weten niet welke voorkeuren en hobby’s Theresa en Jason erop nahouden, maar gaan er gemakkelijkheidshalve van uit dat het koppel hors d’oeuvres bedoelde, een Franse term die in Amerika wordt gebruikt voor een lunch bestaande uit lichte hapjes.

De foto belandde op het Instagramaccount awkwardfamilyphotos en kreeg daar heel wat reacties.

“Ik heb al jaren geen verse paardeneierstok meer gegeten!”, juicht iemand. “Zouden ze vers zijn of uit de diepvries komen?”

“Geen feestje zonder paardeneierstokken!”, klinkt het nog.

Play

bekijk ook

Koppel vraagt elkaar ten huwelijk op hetzelfde moment: “Dit kan niet waar zijn!”

Zonnebadende vrouw verpest huwelijksfoto’s

Door ehu
VOOR ABONNEES