Marc Jacobs brengt budgetvriendelijke collectie op de markt

Bron © Independent

Foto: *

Fans van de eigenzinnige Marc Jacobs mogen zich gelukkig prijzen. Wie binnenkort graag iets van deze ontwerper in huis wil halen, zal daar minder diep voor in de buidel moeten grijpen dan voordien, want met 'The Marc Jacobs' brengt de ontwerper een budgetvriendelijke collectie op de markt.

Marc Jacobs doekte drie jaar geleden zijn budgetvriendelijke collectie 'Marc by Marc Jacobs' op, maar nu heeft de ontwerper bekend gemaakt dat hij opnieuw een betaalbare collectie op de markt zal brengen. Het nieuws over de collectie 'The Marc Jacobs' werd door modeblad Women’s Wear Daily naar buiten gebracht en uiteindelijk bevestigde de ontwerper ook zelf de komst ervan op Instagram.

Zo postte hij een foto met het volgende onderschirft: "Ugh! Deze foto van onze 'The Marc Jacobs' collectie is gelekt. Zie het als een voorproevertje." Ook liet hij via deze weg weten dat de collectie vanaf mei in de winkels beschikbaar zal zijn.

De aankondiging van deze nieuwe collectie, die dezelfde naam deelt als de Instagrampagina van de ontwerper, komt na speculaties dat de ontwerper zijn label zou verlaten nadat de verkoop flink kelderde. In het begin van het jaar maakte modevakblad Business of Fashion bekend dat het moederbedrijf LVMH hierdoor een winkel in Londen en enkele andere Europese landen zou sluiten.

 

Door VVA
    VOOR ABONNEES