Duitse ‘tv-non’ kleedt zich uit voor andere bestuurders, maar beseft niet met wie ze te maken heeft

Bron © Bild, YouTube

De Duitse actrice en zelfverklaarde exhibitioniste Antje Mönning is veroordeeld tot het betalen van een boete voor openbare zedenschennis. De vrouw had midden juni een dansje opgevoerd - waarbij ze haar rok een beetje ophief - voor enkele onbekende mannen op een openbare parking. Wat ze echter niet wist is dat de mannen agenten in burger waren. De mannen filmden de striptease en dienden klacht in. Pittig detail: Mönning speelt in de televisiereeks ‘Um Himmels Willen’ (In Hemelsnaam, nvdr.) een vrome non.

Mönning stopte op 18 juni 2018 rond half elf op een publieke parking in Duitsland, waar ze zich blootgaf voor enkele mannen die ze niet kende. De agenten in burger handelden op dat moment een verkeersinbreuk van een trucker af op de parking, maar de actrice en comédienne had niks door. “In burger”, zegt ze in onderstaande video waarin ze de draak steekt met haar eigen rechtszaak. “Ze waren dus vermomd als gewone mensen.”

(Lees verder onder de video)

“Stoute, stoute borsten”: Mönning weet dat haar boezem haar vroeg of laat problemen zou opleveren Video: YouTube

De actrice weigerde om een eerste boete van 1.200 euro te betalen voor de inbreuk en mocht zich dinsdag voor een rechtbank verdedigen. Daar zorgde ze eerst voor een klein schandaal door plaats te nemen bij de toeschouwers, in plaats van op de beklaagdenbank. Er waren drie politieagenten - van een opgetrommeld legertje van zes agenten en twee bewakers - nodig om Mönning bij de les te houden.

“Goedkope seksfilm”

Toen de actrice op de goede plaats zat, werd er geluisterd naar de getuigenissen van de agenten in kwestie, die zich naar eigen zeggen stoorden aan de show die ze te zien kregen op de parking: “Net een goedkope seksfilm.” Volgens de mannen moesten ze maar even zoeken op het internet om de identiteit van Mönning te achterhalen. De trucker - die op dat moment een bekeuring kreeg - verklaarde echter dat hij het dansje wel kon smaken. “Ze is niet onaantrekkelijk”, zei hij tegen de rechter. “Als je een echte man bent, kijk je gewoon!”

Mönning vindt de zaak eerder belachelijk en zegt dat er niks mis is met een naakte vrouw. “We komen allemaal naakt op de wereld”, foeterde de tv-non. “Moeten we daarom God aanklagen?” Ze verontschuldigde zich wel tegenover de agenten, omdat ze “niet wist dat ze aan het werk waren”. Het was niet haar bedoeling om ze te schofferen, maar het moest “grappig zijn”.

De rechter oordeelde dat Mönning zich schuldig maakte aan openbare zedenschennis en veroordeelde haar tot een boete van 300 euro. De actrice is echter niet van plan om te stoppen met haar “gekke daden”. Ze geeft wel toe dat ze wist dat haar borsten vroeg of laat problemen zouden opleveren, maar daar heeft ze een oplossing voor: “Stoute, stoute borsten!”

Play

bekijk ook

Pikante beelden tijdens boekvoorstelling: onze cartoonist tekent naakte vrouw voor publiek

Vloer van “illegale” seksclub bezaaid met schaarsgeklede vrouwen tijdens inval politie

Woordvoerder first lady roept op tot boycot nadat Amerikaanse rapper ‘Melania’ laat strippen in video

Door pjv