Rijke familie heeft droomjob in de aanbieding: betaald worden om te reizen en foto’s van hen te nemen

Bron © The Sun

Themabeeld Foto: ss

Een rijke familie zoekt een fotograaf die met hen de wereld wil rondreizen. Je enige taak? Zorgen dat er voldoende foto’s van hen zijn op alle droombestemmingen die ze aandoen. Veeleisend is de job wel, maar je krijgt er ook heel wat voor terug.

Fotografen die klaar zijn voor een uitdaging kunnen dit jaar een aardige duit verdienen. Een Britse familie biedt namelijk 80.000 pond (89.000 euro) aan de fotograaf die hen een jaar lang wil volgen op al hun reizen. De enige vereiste is dat de fotograaf in kwestie 5 jaar ervaring heeft in lifestylefotografie.

Vanaf februari 2019 zou de gekozen fotograaf de familie ten alle tijde achterna reizen, heel de wereld rond. Zij betalen alles: reiskosten, eten, accommodatie en je loon. Ook dertig dagen vakantie horen bij het aanbod, al moet je daarbij mogelijk wel rekening houden met de vakanties van de familie.

De bestemmingen van de familie liggen over heel de wereld. Onder meer het carnaval in New Orleans, de Formule 1 Grand Prix in Monaco en Abu Dhabi en het carnaval van Rio staan op de planning. De fotograaf zal ook mee naar de Malediven mogen en mee gaan skiën in Val d’Isere.

De vacature werd gepost op fotografiewebsite Perfocal.com.

Play

bekijk ook

 

Reisje naar de Dominicaanse Republiek gepland? Vergeet je vuilniszak niet

Paradijselijk strand bedolven onder tonnen plastic

Zwerm spreeuwen bezorgt fotograaf kippenvelmoment met indrukwekkend luchtballet

Door nkdr
VOOR ABONNEES