‘Mooiste agente van Duitsland’ krijgt ultimatum van haar oversten: model zijn of bij het korps blijven

Bron © Bild

Foto: Instagram/Adrienne Koleszar

Adrienne Koleszár (34), zo heet de agente die twee jaar geleden de titel van “mooiste politievrouw van Duitsland” kreeg. Maar dat is nu deels een vergiftigd geschenk gebleken. Van haar oversten heeft ze immers een ultimatum gekregen. Ze moet kiezen tussen haar carrière bij het korps of haar carrière als model op Instagram.

Sinds ze de “mooiste politievrouw van Duitsland” wordt genoemd, is Adrienne Koleszár enorm populair geworden op Instagram. Ze verzamelde meer dan 557.000 volgers.

Eerder dit jaar besliste ze om zes maanden onbetaald verlof te nemen, om in het begin van 2019 weer in dienst te treden. Ze gebruikte haar vrije periode om haar volgers te trakteren op bikinifoto’s van zichzelf terwijl ze de uithoeken van de wereld verkende. Zo hoopte ze verder naam te maken als influencer.

Ultimatum

Deze week had ze opnieuw een afspraak met haar oversten. Ze kreeg van hen een ultimatum voorgeschoteld: ofwel moet ze in januari weer voltijds aan de slag als agente, ofwel moet ze het korps verlaten.

“Ik zou graag beide doen, maar ik besef dat je niet alles kunt krijgen in het leven”, reageerde Adrienne in Bild. Ze heeft nu nog tot maandag om te beslissen welke weg ze wil inslaan.

Opvallend: de Duitse deelstaat Saksen heeft nochtans een groot tekort aan politieagenten, met meer dan 1.000 openstaande vacatures.

Play

bekijk ook

Duitse ‘tv-non’ kleedt zich uit voor andere bestuurders, maar beseft niet met wie ze te maken heeft

“Mooiste supporter op het WK” openhartig over verleden in porno en gelekte naaktfoto’s

Beeldschone atlete (18) is rijzende ster en wordt de “toekomst van de Duitse atletiek” genoemd, maar laat nu al alle harten een stukje sneller slaan

Door nadb
VOOR ABONNEES