Populaire Ketnet-actrice (26) onverwacht overleden

Désirée Viola als prinses Roos in de Ketnet-reeks ‘Prinsessia’ Foto: Ketnet

De Vlaamse actrice Désirée Viola, bekend als prinses Roos uit de Studio 100-reeks Prinsessia, is op 26-jarige leeftijd overleden. Dat is zaterdag bevestigd door Studio 100 en VRT.

De jonge actrice uit Houthalen was onder meer ook te zien in de reeks ‘Biba & Loeba’, dat net als ‘Prinsessia’ op Ketnet werd uitgezonden. Op de Instagram-account van Viola betuigen tientallen mensen hun medeleven aan haar familie en vrienden.

“Slaap zacht, prinsesje van ons hart”

De vader van Désirée, Patrick Breugelmans, heeft gereageerd via een kort bericht op Facebook. Daarin dankt hij iedereen voor de steunbetuigingen.

“Gisteren is het leven zoals wij dat kennen gestopt. Désirée was het licht, onze zon, onze ster, onze prinses… een dochter uit de duizend. Er zijn geen woorden voor dit verdriet, enkel tranen. We willen iedereen uit de grond van ons hart bedanken. Voor jouw steun, voor je troost, voor alle blijken van medeleven. Iedereen vraagt waar ze ons mee kunnen helpen, het antwoord is eenvoudig. Hou van haar zoals ze was, denk aan haar zoals ze was, maak een gouden randje rond jouw herinneringen. Slaap zacht, prinsesje van ons hart. Papa.”

“Voor altijd deel van de Ketnet-familie”

“We zijn geschokt door het plotse overlijden van Désirée Viola. Ze was een getalenteerde actrice en een bijzonder fijne en enthousiaste collega”, zo reageert Studio 100 zaterdag op het nieuws van het overlijden.

Ook de openbare omroep gaf een officiële reactie: “We zijn erg geschrokken door het plotse overlijden. Onze gedachten gaan uit naar haar familie en vrienden. Ze zal voor altijd deel uit maken van de Ketnet-familie.”

Over de omstandigheden van het overlijden worden geen mededelingen gedaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mellowyellow

A post shared by @ desireeleonora on

 

Populaire Ketnet-actrice (26) onverwacht overleden
Désirée Viola (links) was vooral bekend als prinses Roos in de Ketnet-reeks ‘Prinsessia’. Foto: Studio 100
Populaire Ketnet-actrice (26) onverwacht overleden
Foto: Joris Herregods
Door jvh, nadb
VOOR ABONNEES