Vrienden en collega’s van overleden actrice reageren verslagen: “Bedankt dat je mijn lieve vriendin was”

Foto: © Studio 100

Het plotse overlijden van de 26-jarige Désirée Viola kwam als een donderslag bij heldere hemel voor haar vrienden en collega’s. De jonge actrice die bekend werd als prinses Roos in de Studio 100-reeks ‘Prinsessia’ op Ketnet was geliefd bij al haar collega’s, die nu massaal hun steun betuigen aan haar familie en haar een laatste eerbetoon brengen op sociale media.

LEES OOK. Ze blonk uit als actrice, zangeres en model. Ze droomde van een gezin. Maar Désirée (26) overleed onverwacht

Het overlijden van de jonge actrice werd zaterdag bevestigd door Studio 100 en VRT. Ze was onder meer al te zien in ‘Biba & Loeba’, ‘1000 Zonnen’ en ‘Prinsessia’. In showbizz-land was ze een graag geziene jonge vrouw, dat mag blijken uit de vele postume eerbetonen op sociale media.

Voor haar collega-prinsessen uit ‘Prinsessia’ kwam het nieuws hard aan. “Prachtig mens! Voor altijd in mijn hart”, schrijft Sylvia Boone (prinses Madeliefje). “Hopelijk vind je rust daarboven. We kijken omhoog naar jou. Bedankt dat je mijn lieve vriendin was”, klinkt het dan weer bij Fauve Geerling (prinses Violet).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Helle Vanderheyden (@hellevanderheyden) op

 

Helle Vanderheyden, prinses Iris in de serie, schrijft dan weer: “Ik ben kapot van het nieuws, wat ga ik je toch missen. Dankbaar voor alle prachtige momenten die we samen hebben beleefd en samen prinsesjes voor altijd! Mijn gedachten zijn bij je familie.” Tanja De Raad, prinses Linde, houdt het korter: “Rust zacht, lieve prinses Désirée.”

“Vreugde kan snel omslaan naar intens verdriet”

Niet alleen haar collega-prinsessen zijn geschokt door de dood van Désirée, ook onder andere ‘Thuis’-acteur Michiel De Meyer werkte al met haar samen voor de kinderreeks ‘Biba & Loeba’ en schrijft op Instagram: “Slaapzacht, lieve Biba.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door James Cooke (@jamescooke1984) op

 

James Cooke kreeg het nieuws over haar overlijden te horen vlak nadat hij ‘Dancing with the Stars won. “Vreugde kan snel omslaan naar intens verdriet”, klinkt het bij Cooke. “Rust zacht lieven prinses.” Ook Miguel Wiels brengt een mooi eerbetoon aan Désirée: “Een zonnetje verdwijnt uit ons leven. Alleen maar mooie herinneringen aan jou, lieve Désirée. Rust zacht.”

“Ze had een gouden hart. Mooi vanbuiten, nog mooier vanbinnen”, schrijft actrice en ex ‘K3 zoekt K3’-deelneemster Nora Gharib. “Je hebt veel harten geraakt en misschien zonder het te beseffen velen geïnspireerd. Alles kent een einde maar herinneringen zijn voor eeuwig.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NORA (@noragharib) op

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door S Y L V I A (@sylviaboone91) op

 

 

 

 

 

 

 

Door nkdr
VOOR ABONNEES