Wissel van de wacht in spektakelmusical 40-45: Jelle Cleymans moet binnenkort rol delen

© Robbie Depuydt

Wie de komende maanden naar de spektakelmusical 40-45 gaat kijken, ziet vanaf januari niet noodzakelijk Jelle Cleymans meer in de hoofdrol. Zoals bij wel meer rollen al het geval was, gaat ook Cleymans zijn rol delen en wel met ‘Familie’-acteur Jo Hens.

nkdr

Vanaf de kerstvakantie zal Jo Hens regelmatig te zien zijn in de spektakel-musical 40-45 in de rol van Staf Segers. Tot nu toe speelde hij schoolvoorstellingen en vanaf 30 december zal Jo frequent in actie komen als alternate van Jelle Cleymans.

Sinds 2009 geeft Jo Hens gestalte aan het personage Niko in Familie. Ook in het theater heeft Jo zich al vaak bewezen. Zo speelde hij mee in De Wijkagenten en de theatertour van Aspe - Moord in het theater en Aspe 2 - Het dodelijk jubileum. Momenteel is hij ook te zien in de komedie Ladies Night. Zijn vocale kwaliteiten bewijst hij al 6 jaar lang als frontzanger van zijn partyband Level Six.

Hens kijkt er alvast naar uit om meer dan enkel de schoolvoorstellingen te spelen. “Het is voor mij een hele eer om in zo’n grote productie te mogen staan en samen te kunnen werken met zoveel getalenteerde mensen. Vorm geven aan het personage Staf Segers blijft elke voorstelling opnieuw een uitdaging.”

© Studio 100

Aangeboden door onze partners

Lees ook