Na haar breuk met Frank Raes (64): Cath Luyten (41) vindt opnieuw de liefde

Bron © Dag Allemaal

Foto: © Joost Joossen

Een week nadat bekend was geraakt dat Frank Raes (64) en Cath Luyten (41) finaal een punt zetten achter hun relatie, heeft de presentatrice opnieuw de liefde gevonden. Dat meldt Dag Allemaal dinsdag.

“Na veertien jaar huwelijk hebben Frank en Cath in onderling overleg en volle vriendschap beslist elk hun eigen weg te gaan.” Met een droog persbericht maakte de VRT vorige week dinsdag het einde van de relatie tussen Cath Luyten en Frank Raes bekend.

Na haar breuk met Frank Raes (64): Cath Luyten (41) vindt opnieuw de liefde
Foto: BELGA

Hoelang Cath en Frank al uit elkaar zijn en waar het precies misliep, werd niet meegedeeld. Maar wat ze wel hebben duidelijk gemaakt, is dat ze de beste vrienden zullen blijven. “Dank je voor een geweldig hoofdstuk in mijn leven”, schreef Cath op sociale media. Gevolgd door een “beste vrienden voor altijd” van Frank.

LEES OOK. Als vrienden uit elkaar zoals Cath Luyten en Frank Raes: een nobel idee, maar… (+)

Nieuwe liefde

Maar Cath zou inmiddels nieuwe romantische paden bewandelen. Dat meldt Dag Allemaal dinsdag. Twee mensen uit haar entourage bevestigen dat er een nieuwe liefde in haar leven is.

Het zou gaan om een leeftijdsgenoot, met wie ze samenwerkt voor het pakkende Eén-programma ‘Vandaag Over Een Jaar’, waarvan momenteel een tweede reeks wordt gedraaid.

LEES OOK. Gênant moment in ‘De Slimste Mens’ bij vraag van Cath Luyten: “Hoe ik mijn relatie met Frank spannend houd?”

Door nadb
Meest recent