Post Malone en Crocs maken nieuwe collectie

© Instagram

Post Malone kondigde in november al aan dat hij met Crocs zou samenwerken. De eerste collectie die daarvan het resultaat was, was in geen tijd uitverkocht. Daar breien beide partijen nu nog een vervolg aan.

flb

Nog geen tien minuten, zoveel was amper nodig om de Crocs van Post Malone volledig uit te verkopen. Tijd dus voor een tweede samenwerking. Het witte paar van de vorige keer wordt nu ingeruild voor eentje in het geel met daarover een prikkeldraad. Opnieuw zijn er enkele Jibbitz-bedeltjes beschikbaar waarmee je de plastic klompen kunt versieren. Wie een paar te pakken wil krijgen, zal snel moeten zijn. Ze worden op 11 december om 21 uur Belgische tijd gelanceerd via de webshop van Crocs.

2018 was trouwens een topjaar voor Crocs. Hoewel de schoenen bij veel mensen niet echt een modieus imago hebben, blijken ze geliefd te zijn bij jongeren. Een onderzoek van de Amerikaanse bank Piper Jaffray wees onlangs nog uit dat ze het 13de populairste schoenenmerk zijn onder de Amerikaans tieners. In 2017 stond het nog op een 27ste plaats, een ferme sprong vooruit dus. De toegenomen interesse in Crocs zou voor een groot deel te danken zijn aan de 'ugly shoe' trend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeraden
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt