Kim Kardashian deelt schattige foto's van haar gezin

© Instagram

Kim Kardashian deelt vaak foto’s met haar wederhelft Kanye West of met haar kinderen, maar foto’s van het voltallige gezin zijn zeldzaam. Dinsdag heeft de Amerikaanse realityster haar miljoenen volgers wél op vier zulke foto’s getrakteerd, naar aanleiding van zoontje Saint zijn derde verjaardag.

vwh

Op 5 december mocht Saint, het zoontje van het beroemde koppel, drie kaarsjes op zijn verjaardagstaart uitblazen. Dat gebeurde op een feestje tussen de exotische planten, zo blijkt uit de foto waarop de jongen samen met zijn zusjes en ouders poseert. “We vierden Saint met een feestje in Tarzan-thema”, schrijft de 38-jarige brunette erbij.

Dochters North (5) en Chicago (bijna 1) staan ook op de kiekjes. De oudste dochter heeft het duidelijk moeilijk om zich op de fotoshoot te concentreren en wringt zich zo goed als uit de armen van haar mama. Veel volgers noemen de gezinsfoto’s “erg schattig” en zijn verbaasd dat North al zo groot is.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook