Nostalgie! Andrea Croonenberghs en Joke Devynck herenigd als iconisch duo uit ‘Flikken’

Fans van ‘Flikken’ hun dromen kwamen uit. Actrices Andrea Croonenberghs en Joke Devynck werden woensdagochtend herenigd op Qmusic, waardoor we nog een keer het iconische duo dat gestalte gaf aan Britt Michiels en Tony Dierickx te zien kregen. Volgens Heidi Van Tielen ‘de coolste flikken uit de Zeroes’.

Nostalgie! Andrea Croonenberghs en Joke Devynck herenigd als iconisch duo uit ‘Flikken’
Tony (Joke) en Britt (Andrea) speelden iconische rollen in ‘Flikken’, dat van 1999 tot 2009 liep. Foto: vrt

Sam, Wim en Heidi wilden weten hoe Andrea en Joke het succes van Flikken ervaren: “Op mijn laatste draaidag, terwijl ik zelf had beslist om eruit te gaan, heb ik tranen met tuiten gehuild. Ik kijk met veel plezier en warme gevoelens terug naar Flikken. Na een tijd krijg je een beetje een familiegevoel als je met mensen dag in dag uit samenwerkt, een aantal jaren aan een stuk”, vertelde Andrea. “Ik ga weten dat ik echt oud ben als ik niet meer herkend ga worden door Flikken”, lachte Joke.

Nu Joke toch bij Qmusic was, vond Heidi het een perfect moment om het geheim van Wim te verklappen aan Joke: “Joke, je bent al jaren de natte droom van Wim Oosterlinck. Op het gênante na. We hebben zelfs een tijd je foto op zijn geluidsbox op zijn bureau geplakt.”

LEES OOK. Hoe zou het zijn met Andrea Croonenberghs? ‘Flikken The Movie? Ik doe meteen mee!”

Door mrra