Actrice Tina Maerevoet hard voor Jan Van Looveren: “Jij maakte mijn leven echt de hel”

Ooit durfde ze niets tegen hem zeggen, als stagiaire op de planken, maar nu wil actrice Tina Maerevoet toch een eitje pellen met Jan Van Looveren. Toen ze met hem door Sri Lanka trok voor ‘Op Weg Met Jan’ vertelde ze hoe hun eerste samenwerking een wrange nasmaak bij haar achterliet. “Jij maakte mijn leven echt de hel”, zei de actrice. De “onschuldige grapjes” kwamen voor Maerevoet hard aan.

Ook in de aflevering brachten ze samen een emotioneel bezoek aan een olifantenweeshuis. Zo maakten ze samen onvergetelijke nieuwe herinneringen. Tina, die je kan kennen als Paulien uit ‘Thuis’, krijgt het plots moeilijk. Ze vindt het zielig om te zien en dat maakt haar emotioneel. Ze praat ook openhartig over de dood van haar vader en de manier waarop ze afscheid van hem kon nemen.

Tina heeft op haar rug de handtekening van haar papa laten tatoeëren. Een symbolische keuze, waardoor hij altijd dicht bij haar is. Ze praat ook over haar gebrek aan zelfvertrouwen en de invloed daarvan op haar leven en omgeving.

Al blijkt wel dat Tina niet kan tanken...

Door mrra