Nieuwe coach heeft “geen problemen” met afwezigheid Lukaku, Courtois klaar om eerste prijs met Real te pakken

Foto: Photo News

Ole Gunnar Solskjaer heeft zijn eerste persconferentie als interim-trainer van Manchester United achter de rug. De Noor kreeg ook een paar vragen over Romelu Lukaku. Die kreeg ­recent om persoonlijke redenen negen dagen vrijaf.

“Dat was al ­beslist voor ik bij de club kwam”, aldus Solskjaer. “Daar heb ik geen problemen mee.” Door zijn onvoorziene afwezigheid mist de spits de wedstrijden tegen Cardiff – vanavond – en Huddersfield – op Boxing Day. Leider Liverpool speelde gisteren al: het won met 0-2 bij Wolverhampton.

Courtois klaar om eerste prijs met Real te pakken

Vanavond omstreeks 19.30 uur Belgische tijd kan Thibaut Courtois opnieuw een prijs rijker zijn. De Rode Duivel weet dan namelijk of zijn Real Madrid het wereldkampioenschap voor clubs 2018 op zijn palmares mag bijschrijven. Tegenstander is Al-Ain, deelnemer uit het organiserende land Verenigde Arabische Emiraten, een ploeg die mits de nodige concentratie makkelijk opzij gezet moet kunnen worden.

Voor Courtois, die naast een rist individuele trofeeën ook al onder meer kampioen werd in België, Spanje en Engeland en de Europa League won, kan het WK voor clubs zijn eerste prijs worden met De Koninklijke.

Nieuwe coach heeft “geen problemen” met afwezigheid Lukaku, Courtois klaar om eerste prijs met Real te pakken
Foto: REUTERS
Door gma
Meer voetbal