Derde keer, goede keer? Heidi Klum gaat opnieuw trouwen

© IG

Het Duitse model Heidi Klum deelde op kerstavond goed nieuws met de wereld: ze gaat trouwen met haar partner, muzikant Tom Kaulitz. “Ik heb ja gezegd”, schreef ze bij een romantische foto op Instagram.

vwh

Op kerstavond deelde de 45-jarige blondine een zwart-wit foto van zichzelf en haar zestien jaar jongere toekomstige Tom Kaulitz, die deel uitmaakt van de Duitse groep Tokio Hotel. Op het kiekje zien de fans duidelijk een joekel van een verlovingsring rond haar linker ringvinger. De twee tortelduifjes leerden elkaar volgens entertainmentblad People kennen op de set van ‘America’s Got Talent’, nu bijna een jaar geleden. Volgens insiders zijn de twee “dolverliefd” en is een verloving een snelle, maar logische volgende stap.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Voor Heidi Klum wordt het haar derde huwelijk. In 1997 zei ze voor het eerst “ja” aan haar stylist Ric Pipino. Dat huwelijk strandde in 2002. Van 2005 tot 2014 was ze de echtgenote van zanger Seal, met wie ze drie kinderen heeft. Voor Kaulitz wordt het zijn eerste huwelijk.

Aangeboden door onze partners

Lees ook