Nieuwjaarscadeautje voor fans van ‘Stranger Things’: datum derde seizoen aangekondigd

Foto: ISOPIX

Fans van ‘Stranger Things’ hebbben een nieuwjaarscadeautje gekregen van Netflix. De populaire streamingsdienst liet immers tijdens de jaarwisseling weten dat ze klaar zijn voor het derde seizoen van de serie. Als gift gaven ze de datum mee: op 4 juli mag iedereen zich klaarmaken voor het bingewatchen.

KIJK OOK. Netflix geeft plots mysterieuze beelden vrij voor 3de seizoen ‘Stranger Things’

Afgelopen zomer maakte de streamingdienst al bekend dat seizoen 3 zou worden uitgesteld tot de zomer van 2019. Hoofdrollen zijn er opnieuw voor Winona Ryder, David Harbor, Finn Wolfhard en Millie Bobby Brown. Nieuwe castleden zijn Cary Elwes als gladde burgemeester en Jake Busey als lokale verslaggever.

Fans speuren al naar tips over het nieuwe seizoen in het YouTube-filmpje van de aankondiging. Dat speelt zich af op oudejaarsavond van 1984, op het punt van de jaarwisseling in New York. Zodra de klok twaalf uur aanwijst en het vuurwerk op Times Square losbarst, komt er een geheim gecodeerd bericht in beeld.

Bij de nieuwe poster staan de veelbelovende woorden: ‘One summer can change everything’ (of ook: “Eén zomer kan alles veranderen”).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy 1985 (especially to Mileven fans!) Stranger Things 3, July 4.

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix) op

 

Door mrra