Topactrice in prequel van ‘Game of Thrones’: dit is de voltallige cast

Foto: EPA

Televisienetwerk HBO heeft de voltallige cast van de prequel van ‘Game of Thrones’ bekendgemaakt. De opnames voor de nieuwe serie gaan binnenkort van start.

De cast zal, net zoals de originele serie, voornamelijk bestaan uit nieuwe talenten die minder bekend zijn bij het grote publiek.

Zo zullen acteurs Naomi Ackie, Denise Gough, Sheila Atim en Alex Sharp meespelen in de prequel. Zij maakten tot nu toe vooral faam in de theaterwereld.

Verder zullen ook Jamie Campbell Bower (Caius in ‘Twilight’), Toby Regbo (‘Reign’ en ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’), Ivanno Jeremiah (‘Black Mirror’) en Georgie Henley (Lucy in ‘The Chronicles of Narnia’) een rol krijgen.

Eerder raakte al bekend dat de vrouwelijke hoofdrol voor actrice Naomi Watts is en de mannelijke hoofdrol voor Josh Whitehouse

Opnames

De opnames van de prequel zullen binnenkort van start gaan, naar verluidt volgende maand al. Over het verhaal is nog maar weinig geweten. Het zou zich duizenden jaren voor de perikelen in ‘Game of Thrones’ afspelen. In de serie zal te zien zijn hoe ‘de gouden heldenjaren’ ten einde komen.

Door nadb
Meest recent