Na weken samenzijn keert Romina huiswaarts zonder boer Jan: “Mettertijd zullen we beslissen wat we doen”

Bron © Het Laatste Nieuws

Foto: boer zkt Vrouw: De Wereld Rond

Ze bracht 4 weken door op de ranch van Jan (30) in Australië, maar deze week moet Romina (27) weer huiswaarts keren. Niet makkelijk om je geliefde zo ver achter te laten. Toch is het koppel uit ‘Boer zkt Vrouw’ positief over de toekomst: “Onze relatie is de mooiste droom die ik kon realiseren.”

Dat de liefde overheerst, laat het koppel duidelijk merken in een interview met Het Laatste Nieuws. Toch beseffen ze dat het niet makkelijk zal zijn om elkaar achter te laten na weken samenzijn.

“Het zal niet evident zijn”, zegt Romina. “Maar ik ben zeker dat we als koppel sterk genoeg zijn om deze situatie aan te kunnen. Mettertijd zullen we dan wel beslissen wat we gaan doen.”

De liefde is zelfs zo groot dat Jan niet uitsluit zijn “grote Australische avontuur” na acht jaar in te ruilen voor zijn droomvrouw. “Alles hangt af van waar je prioriteiten liggen, he. Het belangrijkste is voor mij om bij Romina te zijn, het maakt niet uit waar en op welke manier. Onze relatie is de mooiste droom die ik kon realiseren. We zijn klaar om dit te doen slagen.”

 

Play

bekijk ook

 

Romina en Jan van ‘Boer zoekt Vrouw’ zijn eindelijk herenigd en delen schattige video

Door nadb
VOOR ABONNEES