Gluren bij BV's: Danira Boukhriss toont verborgen talent, Tatyana Beloy vindt bikinitopjes overbodig

Foto: ig

Danira Boukhriss heeft een verborgen talent en Rani De Coninck heeft wel heel veel weg van een Hollywoodster: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

Programmamaakster Danira Boukhriss heeft een bijzonder talent. Je zou haar zomaar even kunnen inschakelen als bijzettafeltje om je wijntje op te zetten. "Mijn grootste talent", laat ze weten bij de pose.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mijn grootste talent x

A post shared by Danira Boukhriss Terkessidis (@danira__bt) on

 

Actrice en presentatrice Tatyana Beloy laat in het bijschrift van een oude vakantiefoto weten dat ze in haar leven alles met passie probeert te doen. En passioneel leven, daar hoort niet altijd een bikinitopje bij... 

 

Acteur Kevin Janssens kan een mooie zonsondergang wel appreciëren. Dit "vuur aan de hemel" zag hij in Guadeloupe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fire in the sky. #Guadeloupe

A post shared by Kevin Janssens (@kevnjanssens) on


Liefde volgens 'Temptation'-verleiders en verloofden Pommeline en Fabrizio is: elkaars initialen in het zand tekenen en van elkaar genieten. Dat deden ze alvast op vakantie op de Dominicaanse Republiek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥?????

A post shared by Pommeline Tillière (@pommelinetilliere) on

 

Ex-Miss België Veronique De Kock deelt een foto met witte donsjas vanuit haar wagen. Daarbij hoort een vechtlustige boodschap. "Begin opnieuw. Je weet nooit hoe sterk je bent, tot sterk zijn je enige keuze is. Ik ben moedig, ik ben sterk. Ik ben een mens. En trots", staat erbij.

 


Ex-Mol Gilles Van Bouwel had een leuke vakantie in New York en zal de stad op dit moment aan het missen zijn. "Al de laatste avond", schreef hij deze week bij een kiekje te midden op Times Square.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last night already #newyork #timessquarenyc

A post shared by Gilles Van Bouwel (@gillesvanbouwel) on


Zangeres Josje geniet intussen van het prille moederschap met baby Kamari en papa Cle. "Eerste wandelingetje buiten met z'n drieën", schrijft ze bij een spontane, zwart-witte selfie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eerste wandelingetje buiten met z'n drieën? @cledoingthings ?

A post shared by Josje Huisman (@josjecoos) on

 

Dat radiostem Rani De Coninck verbluffend goed op actrice Charlize Theron lijkt. Ze levert zelf het bewijs met een compilatiefoto. "Dankjewel voor al die mooie complimenten", schrijft ze erbij.

 


Presentator Steven Van Herreweghe kwam online iemand tegen die niet zo'n fan is van zijn werk en kritiek op hem uitte. "Dat is een dikke nek", stond er te lezen. Hij besloot de omvang van zijn nek te meten en de persoon in kwestie een antwoord te sturen. "De diameter is 38 centimeter. Valt toch mee he?", vroeg hij.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De fans op Facebook zijn blij dat ik binnenkort terug ben met ‘Van Algemeen Nut’! ??

A post shared by Steven Van Herreweghe (@stevenvanherreweghe) on

Door vwh