Vrouwen stelen bloemen bij gedenkplaats Nederlandse rapper: “Jullie hebben geen respect voor de doden!”

Bron © Telegraaf

Een filmpje dat werd gefilmd in Rotterdam heeft al veel ophef veroorzaakt op sociale media. Op de beelden valt te zien hoe twee vrouwen zonder schaamte enkele boeketten stelen bij de gedenkplaats van de rapper Feis. De Nederlander kwam op 1 januari om het leven nadat hij tijdens oudejaarsnacht het slachtoffer werd van een schietpartij.

Het was een toevallige voorbijganger die de video maakte nadat ze de vrouwen opmerkte. De dieven waren volop bloemen aan het uitzoeken op het Heemraadsplein toen de vrouw hen erover aansprak. “Zijn jullie die bloemen nou aan het meenemen? Dit kan toch niet!”, klonk het onder meer. “Dit was van een herdenking, dan kan je toch niet zomaar zijn bloemen meenemen?”

Pas na een tijdlang aandringen besloot een van de dames op haar stappen terug te keren. Al was de manier waarop niet naar de zin van de voorbijgangster. Toen de dief met de boeketten begon te gooien, bleef ze haar ongenoegen uiten. “Jullie hebben geen respect voor de doden! Schaam u!” Ook toen het filmpje op sociale media terechtkwam, volgden een heleboel misnoegde reacties.

De 32-jarige Feis kwam om het leven na een uit de hand gelopen ruzie in een café. Van de dader ontbreekt nog elk spoor. Hij werd vrijdag begraven in Rotterdam.

Door kmlo
VOOR ABONNEES