Na zware gezondheidsproblemen: Charlotte Leysen weer helemaal de oude

Foto: DBA

Televisiegezicht Charlotte Leysen (31) heeft haar comeback gemaakt op Ketnet na haar zware gezondheidsproblemen. De wrapster kwam gisterochtend in het programma Kingsize Live tevoorschijn vanuit een grote doos, waarna ze de jonge kijkers uitlegde waarom ze maandenlang van het scherm was verdwenen. “Ik ben een tijdje ziek geweest, lieve schatten. De dokter zei: Je moet thuis blijven en heel goed uitrusten. Dat heb ik gedaan. Nu ben ik supergoed uitgerust en heb ik weer veel energie om te komen wrappen.”

Leysen werd zo’n acht maanden geleden geveld door een voedselvergiftiging die ze opliep in Togo. Ze draaide daar eind april een reportage voor Ketnet. Eenmaal thuis bleek uit onderzoek dat ze een maag- en darmbeschadiging had opgelopen. Haar herstel verliep moeizaam, ook mentaal. Ondertussen is Leysen voldoende hersteld om haar job bij de kinderzender van de openbare omroep weer op te nemen. “Herenigd met m’n liefste Ketnet-familie”, schreef ze gisteren op Instagram bij een foto met collega’s Thomas Van Achteren, Sander Gillis en Sien Wynants. Over twee weken moet ze schitteren tijdens Het Gala van de Gouden K’s, een awardshow van haar werkgever vanuit het Antwerpse Sportpaleis.

In tussentijd raakte bekend dat het leven Leysen ook in de liefde weer toelacht. Dertien maanden geleden leerde ze Mark kennen: een dertiger uit Londen die als zakenman in Amsterdam werkt. Ze wist haar nieuwe relatie tot voor kort uit de media te houden.

Door dhs
VOOR ABONNEES
Laad meer berichten...