Zangeres Kesha deelt selfie zonder make-up: "Ik zie mezelf graag zoals ik ben"

Foto: Instagram

De Amerikaanse zangeres Kesha (31) draagt meestal een dikke laag make-up om haar sproetjes te verdoezelen, maar in 2019 is ze van plan om het anders aan te pakken. Ze wil aan de wereld laten zien hoe ze er echt uitziet en begon aan het goede voornemen met een selfie, helemaal au naturel, op Instagram.

“Dit jaar neem ik me voor om mezelf graag te zien hoe ik ben, helemaal om zeep, imperfect en wat dan nog. Ik ga mijn sproetjes laten zien!”, schrijft ze bij een foto waarop ze geen make-up draagt en haar sproeten duidelijk zichtbaar zijn. De foto verzamelde op amper twee dagen tijd al meer dan een half miljoen likes en lokte veel positieve reacties uit van fans die haar look bejubelen. “Je bent veel te mooi om je sproeten te verbergen”, staat er onder meer.

Wie ook van haar sproetjes houdt, is de hertogin van Sussex Meghan Markle. Dat vertelde haar voormalige visagiste Lydia F. Sellers vorig jaar in een interview met lifestylesite Refinery 29. “Als ik haar make-up deed, vroeg ze telkens om niet te veel fond de teint te gebruiken zodat haar sproetjes zichtbaar bleven. Ze wil een fris en gezond resultaat in plaats van een foundation die je duidelijk ziet liggen.” In een interview met Allure verklapte de ex-actrice dat ze er ook een hekel aan heeft als haar sproeten digitaal worden uitgegomd.

Door vwh