WIN. Duotickets voor Circus Barones in Lede

Lede - Ook dit jaar presenteert het rondreizende Circus Barones de nieuwe show “Een reis rond de wereld”. Van woensdag 30 januari tot en met zondag 3 februari strijkt het circus neer aan het evenementenplein naast WZC Markizaat in Lede. Het Nieuwsblad mag 25 duotickets weggeven voor de voorstelling van vrijdag 1 februari om 18 uur.

Dit jaar is het thema van het circus ‘Een reis rond de wereld’. Laat je door Circus Barones meenemen op een reis rond de wereld in 120 minuten. De clowns Ronny, Patatje en Patat nemen je mee naar exotische gebieden, mysterieuze Oosterse landen en zuiderse temperamenten. Laat je verrassen door spectaculaire acts, zowel in de piste, als hoog in de nok van het circus. Het is een circusverhaal van illusie en magie waarin ook de dieren een plaats hebben. Siberische steppenkamelen, Zuid-Amerikaanse lama’s en Friese paarden, allemaal maken ze deel uit van het spektakel. Het wordt een boeiende show voor jong en oud waarin ook een blitse lasershow je zal verbazen. En dat alles in een verwarmde circustent.

Voorstellingen in Lede zijn er op:

  • Woensdag 30 januari om 15 uur
  • Vrijdag 1 februari om 18 uur 
  • Zaterdag 2 februari om 15 en om 18 uur
  • Zondag 3 februari om 11 en om 15 uur

De voorstelling op zondag om 11 uur is een familiedagen. Volwassenen betalen dan kinderprijzen (zie prijslijst aan de kassa)

Het Nieuwsblad mag 25 duotickets (met een waarde van 50 euro) weggeven voor de voorstelling van vrijdag 1 februaro om 18 uur. Die zijn bestemd voor de personen die als eerste een mail sturen naar dit adres. Er kan maar één duoticket per persoon op hetzelfde adres weggegeven worden. Winnaars dienen zich persoonlijk aan te melden bij het circus met vertoon van de email waarin staat dat ze de duotickets gewonnen hebben en hun identiteitsbewijs.

De voorstellingen van Circus Barones komen mede tot stand met de steun van de Vlaamse overheid.

Door stl
VOOR ABONNEES