Is dit hoe ‘Game of Thrones’ eindigt? Acteur doet opmerkelijke onthulling

Bron © The Independent, The Late Late Show

Liam Cunningham als Ser Davos Seaworth. Foto: Game of Thrones - HBO

Iers acteur Liam Cunningham, bekend als Ser Davos Seaworth in ‘Game of Thrones’, heeft een opmerkelijke onthulling gedaan over de dood van hoofdpersonages in het allerlaatste seizoen van de populaire televisieserie.

In het programma ‘The Late Late Show’ kreeg hij de vraag voorgeschoteld of zijn personage zal overleven tot het einde van het laatste seizoen.

“Tot nu toe, ja”, antwoordde hij. “Maar dat betekent niks. We gaan toch allemaal dood. Vergeet niet dat ‘valar morghulis’ één van de belangrijkste zinnen is in de show. En wat betekent dat? Dat iedereen moet sterven.”

Legendarisch

Of hij daarmee het einde van de populaire televisieserie heeft verklapt, is nog maar de vraag. Maar hij legde alvast de nadruk op “legendarisch” toen hij het over de zes afleveringen van het achtste seizoen had.

“Normaal filmen we tien afleveringen in zes maanden tijd”, zei hij. “Maar nu hebben we bijna een jaar gedaan over zes afleveringen.”

Ook bevestigde hij wat de baas van HBO heeft gezegd: “Hij heeft de afleveringen twee keer gezien en het is écht alsof je naar zes films kijkt.”

LEES OOK. Aftellen kan beginnen: datum première laatste seizoen ‘Game of Thrones’ bekend

Play

bekijk ook

Game of Thrones season 8 - Officiële trailer

Teasers Game of Thrones seizoen 8

Door nadb