An Lemmens maakt komaf met vunzige berichten op Instagram: “Zal ik het eens niet anoniem delen?”

An Lemmens heeft er schoon genoeg van. De presentatrice wordt geplaagd door volgers die haar op haar Instagram allerlei oneerbare en wansmakelijke voorstellen doen. Maar daar wil ze nu komaf mee maken door het vunzige gedrag te tonen aan de buitenwereld.

Toen An Lemmens zondagavond in haar inbox opnieuw vunzige berichten toegestuurd kreeg door een man die ze niet kende, had ze er genoeg van. “Kom neuken met u (sic) lekker kont”, schreef hij. Waarna hij afsloot met “nee nee, grapje”. Sarcastisch voegde Lemmens er boven een screenshot van de berichten nog een bedenking bij. “Ja maar, als ’t een grapje is, dan kom ik niet, hé”, schreef ze geïrriteerd.

De naam van het account had ze weggestreept, omdat ze de man niet aan de schandpaal wou nagelen.

Maar daardoor werd absoluut niet iedereen afgeschrikt. “Ik wil zo hard neuken, zodat iedereen u kan horen kreunen met u (sic) dikke tetten”, schreef iemand even later.

Maandagavond ging Lemmens dan ook een stapje verder. “Zal ik zo’n berichten in het vervolg anders niet meer anoniem online zetten?” dreigde ze. Een opvallend statement, want dat is niet gebruikelijk. Andere bekende Vlamingen die dergelijke berichten willen bannen, richten zich vaak ook anoniem tot het brede publiek, in de hoop dat dit al genoeg afschrikt.

Ze voegde meteen - al dan niet per ongeluk - de daad bij het woord. Hoewel Lemmens op twee plaatsen de accountnaam van de zender had weggestreept, stond het op één plek wel leesbaar. Of het mannen afschrikte om nog vunzige berichten te sturen, is niet bekend.

An Lemmens maakt komaf met vunzige berichten op Instagram: “Zal ik het eens niet anoniem delen?”
Foto: Instagram/AnLemmensOfficial

Play

bekijk ook

Playboymodel door vreemde betast in wassalon: “Probeerde hand in mijn broekje te steken”

Vrouw filmt man die haar aanrandde in Brusselse metro: “Toon je gezicht, klootzak”

Vrouw filmt ‘masturberende’ man in metro: “Hij bekeek me de hele tijd als een stuk vlees”

Door mrra
VOOR ABONNEES