Dit N+ artikel is exclusief voor jou als abonnee.

Abonnee worden? Kies je leesformule

23/01/2019 - Merksplas
camera closecorrect down facebook gplus Het Nieuwsblad nextprevquote share twitter video

Auto van vermiste Sven (30)teruggevonden in vijver

Merksplas/Beerse

-

De politiediensten zijn op zoek naar de 30-jarige Sven Kuyten uit Merksplas.

Die werd maandagavond omstreeks 21 uur voor het laatst gezien in de nachtwinkel in de Leopoldstraat in Merksplas. Dinsdagvoormiddag werd de auto van de vermiste teruggevonden in een vijver aan de Ginnekenshoek in Beerse. Het voertuig was verlaten.

Duikers in actie

Duikers van de brandweer kwamen ter plaatse en hebben gezocht in de buurt van de auto, maar die zoektocht leverde niets op. Sven Kuytens is tussen 1,70 en 1,8 meter lang en sportief gebouwd. Hij heeft kortgeschoren haar.

Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een grijze pull met kap met het opschrift ‘CORE 1990’ in rode en witte letters op een zwarte achtergrond. Hij droeg eveneens een grijze trainingsbroek met witte baskets. Het is onbekend waar de man zich momenteel bevindt.

Duikers van de brandweer bij de plaats waar de auto van de vermiste man gevonden is. Foto’s hieronder: Sven Kuyten droeg een grijze trui met CORE 1990 op het ogenblik van zijn verdwijning. foto’s mia en rr

Aan Sven wordt gevraagd om iets van zich te laten horen om zo zijn naasten gerust te stellen.(mph)

Wie meer info heeft over deze feiten, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800-30.300.