Els De Schepper gaat met nieuwe show in première in Capitole

Gent - Vrijdag 1 februari begint Els De Schepper aan een reeks avant-premièrevoorstellingen van haar nieuwe show Els de Schepper heeft besloten er geen eind aan te maken. Een hele mond vol, maar Els de Schepper wil met haar nieuwe show ook een statement maken. Ondanks de tegenslagen die ze de afgelopen jaren moest verwerken, heeft ze besloten het leven te vieren. De officiële première van de show heeft plaats op 14 februari in de Capitole in Gent.

 

Zoals de titel laat vermoeden behandelt Els de Schepper tijdens haar onewomanshow een ernstig thema, maar ze doet dat op de manier die haar eigen is: met zelfkennis en met humor en met aandacht voor wat er zich rondom haar afspeelt: "Ik heb geleerd dat we de kwetsbaarheid moeten durven omarmen" aldus Els de Schepper.

Nogal wat van de avant-premièreshows zijn al uitverkocht. Voor de première in Gent, op donderdag 14 februari, zijn nog een aantal tickets beschikbaar. 

In aanloop naar deze show trok Els De Schepper met een aantal bevriende collega's de studio in voor een single en een videoclip.

Er is ook een trailer van de nieuwe show.

 

 

Ticketinfo en speeldata op de site van Livecomedy.

 

Door Rudy Tollenaere