Muziek

Garnizoen 2019 maakt line-up en datum bekend

© Photo News

De tweede editie van Garnizoen, het techno- en housefeestje van de Pukkelpop-organisatie, heeft zijn affiche bekendgemaakt. Daaronder kleppers als Amelie Lens, Rødhåd, David Vunk en San Soda. Bovendien mogen nu zo’n 3.500 feestgangers de beentjes komen losgooien in Diest. Tickets gaan vanaf vrijdag in voorverkoop.

jbou

Aan twee verschillende podia kunnen de feestgangers op paaszondag 21 april komen dansen op de beats van enkele internationale en nationale dj’s. Het hardere werk staat in de Loods met Amelie Lens, Rødhåd, Linear Straight (Live), Cellini, Klaps en Beanz. De line-up van het tweede podium, Flank, wordt gesierd door Rotterdammer David Vunk, Belgische trots San Soda die een set van drie uur zal spelen, Bjeor B2B Innershades, Pandes en Bearsøme.

Met het partyconcept wil de organisatie voortbouwen op de erfenis van de legendarische warehouses uit Chicago en Detroit. Voor deze tweede editie werd overigens de capaciteit verhoogd, van 2.000 naar 3.500 feestvierders. “Het terrein wordt dus groter waardoor we deze prachtige locatie aan nog meer bezoekers kunnen laten zien”, aldus organisator Chokri Mahassine.

Tickets (25 euro) voor Garnizoen 2019 gaan vanaf vrijdag 1 februari (13 uur) in voorverkoop. Garnizoen vindt plaats op paaszondag 21 april in de Citadel van Diest. Alle info op de website.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten