Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee

Abonnee worden? Kies je leesformule

Hoe komt het dat dat er zo lekker uitziet? Er gebeurt meer in het bord van Jeroen Meus of Pascale Naessens dan u denkt

  • Hoe komt het dat dat er zo lekker uitziet? Er gebeurt meer in het bord van Jeroen Meus of Pascale Naessens dan u denkt

Vroeger kwam er schoensmeer aan te pas, nu vooral tandenstokers. Ja, er gebeurt meer in dat bord van Jeroen Meus of Pascale Naessens dan u denkt. Terwijl in het Amsterdamse fotomu­seum een expo loopt over hoe eten door de jaren heen in beeld werd gebracht, voelen wij Vlaamse fotografen aan de tand over de trucs, de trends en de kneepjes van het vak.

De ingrediënten liggen klaar in de keuken, recept per recept. In een andere ruimte staat een witte doos, onder de spots. Daar komen straks de afgewerkte borden in te staan. Terwijl stylist Erik Vernieuwe ...