Pascale Naessens in tranen na telefoontje van Paul Jambers: “Ik zou nooit zonder passie kunnen leven”

Foto: Geert Van de Velde

Zaterdagochtend was Pascale Naessens te gast bij Evi Hanssen op radiozender Joe. Pascale verklapte het geheim van haar huwelijk met Paul Jambers, dat volgens Evi rechtstreeks uit een romantische film lijkt te komen. Naessens heeft het ook over ouder worden en het gebruik van botox.

Pascale Naessens en Paul Jambers zijn al vijventwintig jaar getrouwd. Evi polste dan ook naar het geheim van een goed huwelijk. “Als een huwelijk hard werken is, denk ik dat het ergens niet goed zit. Ik vind in een huwelijk dat je er spontaan moet komen. Ik wil Paul niet veranderen en hij mij niet, en ik denk dat we het beste in mekaar boven halen. We kussen ook altijd met vollemaan. Dat is een heel romantisch moment en ik wil dan altijd kussen met zicht op de maan. Het is een aanrader, het bevordert de romantiek. We gaan dan buiten en dan zoek ik een plaatsje om hem te kussen. Het zijn die kleine dingen die het verschil maken”, lacht Pascale. Als Evi een boodschap van Paul laat horen waarin Paul ook over de vollemaan vertelt, kan Pascale haar tranen niet meer bedwingen.

“Rimpels hebben karakter”

Binnenkort wordt Pascale 50. Evi nam Pascale mee naar de spiegel en vroeg zich af of ze dat confronterend vond en of ze ooit botox zou overwegen. “Ik zie wel rimpels in de spiegel. Zou er een pil bestaan waardoor je er tien jaar jonger zou uitzien, ik zou het meteen doen als het mooi zou zijn. Maar het probleem is dat die niet bestaat. En dan begin je te letten op mensen die wel botox gebruiken. Eerlijk gezegd ik vind dat niet mooi, die rimpels zijn weg en dat zijn allemaal gladde voorhoofden. Ik ken heel veel mensen zonder rimpels maar die zien er niet mooier uit. Laatst zag ik een vrouw in een restaurant met rimpels en die had karakter. Dus ik wil ‘écht’ oud worden.”

Door ehu
Meest recent