Werknemers getuigen hoe ze wraak nemen op lastige klanten: “Ik maakte hem wijs dat het wijn was”

Bron © Daily Mail

Foto: WDK

Op de populaire app Whisper, waarop mensen anoniem hun diepste zielenroerselen kwijt kunnen, hebben heel wat werknemers getuigd over hoe ze in het verleden stiekem wraak namen op lastige klanten. En daar gingen sommigen wel érg ver in.

“Ik had eens heel de avond een bijzonder handtastelijke klant. Dus heb ik met opzet room op zijn schoot gemorst.”

“Ik werk in een supermarkt. Als klanten onbeleefd zijn, leg ik mijn hand op de weegschaal zodat ze meer betalen voor hun groenten.”

“Ik werk op een bank en als een klant plots erg ongeduldig wordt, met zijn vingers of met een balpen begint te tokkelen, ga ik met opzet nog wat trager werken.”

“Er was eens een man die erg grof was en dronken. Hij vroeg een glas witte wijn, dus schonk ik hem water in en maakte ik hem wijs dat het wijn was.”

(lees verder onder de foto)

Werknemers getuigen hoe ze wraak nemen op lastige klanten: “Ik maakte hem wijs dat het wijn was”
Themabeeld Foto: dvk

“Ik heb eens een kapotgebroken veiligheidslabel mee in een zakje gestoken, zodat dat zou lekken op hun nieuwe kleren. Mijn baas kon er niet echt mee lachen.”

“Er kwam eens een oude vrouw de winkel binnen die toestond dat haar kleindochter me dik en lelijk noemde. Dus heb ik het meisje verteld dat ik haar was, maar uit de toekomst kwam. Ze begon meteen te huilen.”

“Ik heb ooit tegen een klant gezegd: Je moet opletten met hoe je mensen behandelt. Met jouw leeftijd sta je al met één voet in je graf. Plus, ik heb gehoord dat het erg warm is in de hel.

(lees verder onder de foto)

Werknemers getuigen hoe ze wraak nemen op lastige klanten: “Ik maakte hem wijs dat het wijn was”
Themabeeld Foto: Getty Images

“Ik ‘vergat’ kortingen door te rekenen aan onbeleefde klanten. Wees eens lief, mensen!”

“Een tiener deed eens moeilijk omdat ik hem geen aansteker wilde verkopen - ja, je moet 18 zijn om een aansteker te kunnen kopen. Ik zei hem dat hij maar die van zijn mama moest stelen, zoals de andere kinderen doen.”

“Ik heb eens met opzet drie keer de verkeerde bestelling gebracht naar dezelfde vrouw, gewoon omdat ze de meest gemene persoon was die ik ooit had ontmoet.”

“Ik geef decafeïné en magere melk als klanten niet vriendelijk zijn. Als je barista bent, leer je dat mensen echt gemeen zijn voordat ze hun koffie hebben gehad.”

OPROEP. Heb jij al eens ‘creatief’ wraak genomen op vervelende klanten? Laat het ons weten via oproep@nieuwsblad.be. Inzendingen worden anoniem behandeld.

Door ehu