Oma klaagt strippers aan omdat ze verblind werd toen een van hen zijn broek uittrok

Bron © The Sun

Foto: Dreamboys - Facebook

Merle Groenewald was op reis met haar vriendinnen toen ze besloten een stripclub te bezoeken. Ze gingen op de eerste rij zitten, “met de knieën tegen het podium”, zo omschreef Merle het zelf. Maar dat zou haar al snel berouwen.

De 58-jarige Merle Groenewald heeft een rechtszaak aangespannen tegen de ‘Dreamboys’, een stripperscollectief uit Londen. Groenewald, op reis vanuit Zuid-Afrika, had de Dreamboys een bezoekje gebracht in hun Londense club, maar zegt nu dat de veiligheid er duidelijk te wensen overliet.

Oma klaagt strippers aan omdat ze verblind werd toen een van hen zijn broek uittrok
Merle en haar echtgenoot. Foto: Facebook

Nadat een van de strippers namelijk zijn broek afscheurde, raakte hij Merle daarmee in het oog. De vrouw moest meteen naar het ziekenhuis gevoerd worden en blijkt nu permanent blind te zijn aan haar linkeroog. Daarom eist ze nu een schadevergoeding van 150.000 Britse pond (171.000 euro).

Het voorval dateert al van 2014, maar de rechtszaak komt nu pas voor. “Het is in Gods handen nu”, liet Merle aan The Sun weten vanuit Zuid-Afrika. De Dreamboys ontkennen dat de vrouw gewond raakte door een van hun strippers en zeggen dat een “ongeval waarbij iemand gewond raakt door de broek van een stripper, niet iets is wat je redelijkerwijs kan voorzien.”

De Dreamboys in actie. Video: Dreamboys

Door nkdr
VOOR ABONNEES