‘Twee tot de zesde macht’ is terug: zonder Bart De Pauw, mét Jeroen Meus

Foto: put

Geen Bart De Pauw meer tijdens het nieuwe seizoen van ‘Twee tot de zesde macht’. De populaire televisiequiz kiest er na de affaire rond seksueel grensoverschrijdend gedrag voor om de voormalige presentator te laten vervangen door Jeroen Meus, de bekende televisiekok. Kookprogramma’s zijn voor Jeroen dagelijkse kost, maar een televisiequiz presenteren, dat heeft hij nog nooit gedaan. Op zondag 24 februari krijgt hij zijn vuurdoop.

Zoals vanouds nemen twee duo’s van onbekende Vlamingen het op tegen een duo BV’s. Winnen de onbekenden dan nemen ze 10.000 euro mee naar huis, winnen de BV’s dan gaat de 10.000 euro naar Kom op tegen kanker. Om de pot binnen te rijven, moeten de kandidaten vermijden dat Jeroen hen op het verkeerde been zet.

Elke week wordt de quiz opgebouwd rond een specifiek thema: van culinair tot comedy. Jeroen kruidt het geheel steeds met sappige vragen, pittige weetjes en een snuifje humor.

Sommige BV’s waren ook al in vorige seizoenen van ‘Twee tot de zesde macht’ te zien. Anderen maken net als Jeroen hun debuut, onder meer Kim Clijsters, Wim Opbrouck, Steven Van Herreweghe, Laura Tesoro, Jelle De Beule en Tom Boonen.

Vanaf zondag 24 februari om 20.00 u. op Eén.

Play

bekijk ook

Eén verspreidt eerste beelden van ‘Twee tot de zesde macht’ met Jeroen Meus als presentator

Video: VRT

Door mrra
Meest recent