Erika Van Tielen openhartig over relatiebreuk: “Alles is anders nu”

Bron © Erikavantielen.be

Foto: BELGAIMAGE

Actrice Erika Van Tielen (35), bekend van onder meer de soap ‘Familie’, heeft op haar blog een openhartig bericht geschreven over haar relatiebreuk. Begin vorig jaar zetten zij en haar ex Gerd na acht jaar een punt achter hun relatie.

“Alles is anders sinds het voorjaar van 2018”, schrijft Erika Van Tielen op haar pagina. “Maar kijk, het is wat het is. En wat het moest zijn, blijkbaar. Omdat wat was, niet houdbaar bleek.”

Erika beschrijft hoe haar gezin van vier plots in een van drie veranderde. En hoe moeilijk het is om als alleenstaande mama alles geregeld te krijgen.

“En het gaat wel”, schrijft ze. “Ik durf stilaan te zeggen dat ik trots ben op ons drietjes. Ik heb dan ook heel bewust en intens gewerkt aan ons ‘nieuwe team’. Er zijn oude en nieuwe twijfels, maar ook oude en nieuwe zekerheden. Het is vaak zoeken en daarna vinden en soms gewoon ook blijven zoeken. Alles blijft altijd onvolledig en imperfect. Maar dat is misschien juist een heel mooie drijfveer.”

“Je beseft pas hoe makkelijk het is om dagelijkse taken te verdelen als je ze plots allemaal alleen moet doen”, gaat ze verder. “En dan krijg ik stiekem nog onwaarschijnlijk veel ondersteuning van mijn ouders, grootouders en zus. Eindeloos respect voor wie het écht alleen moet doen!”

Op het einde van haar bericht benadrukt de actrice dat, ondanks het feit dat het soms moeilijk is, alles goed gaat met haar en haar twee kinderen. “Het is anders dan vroeger. Maar anders is niet slecht. Soms zelfs beter.”

 

 

Door nadb
    VOOR ABONNEES