Ex-verloofde Ariana Grande laat brutale aanpassing doen aan ‘matching’ tattoo

Foto: BELGAIMAGE

De verloving van Ariana Grande en Pete Davidson was achteraf bekeken geen lang leven beschoren, maar het leek wel een sprookje zolang het duurde. De twee lieten meerdere ‘matching’ tattoos zetten, maar nu hun relatie voorbij is, wil vooral Davidson daar zo snel mogelijk van af. En zijn laatste bewerking van zo’n tattoo is bij veel Ariana-fans in het verkeerde keelgat geschoten.

‘Mille tendresses’ of ‘duizend tederheden’. Ariana had het al enkele jaren achteraan haar nek laten tatoeëren, en na hun verloving liet Pete Davidson dezelfde woorden op dezelfde plaats zetten. Nu hun verloving afgebroken is, werd het ook tijd om de tattoo naar het verleden te verwijzen, zo moet Davidson gedacht hebben.

Op de plaats waar eerst ‘mille tendresses’ stond, heeft hij nu een rode veeg staan met het woord ‘cursed’ erop, ‘vervloekt’ dus. De reacties op de tattoo zijn gemengd. De ene prijst de comedian om zijn durf en originaliteit, anderen zien er een verwijzing naar Ariana in en vinden het dan weer gemeen.

Ex-verloofde Ariana Grande laat brutale aanpassing doen aan ‘matching’ tattoo
Foto: Instagram
Door nkdr