Exclusieve beelden: een blik achter de schermen bij het nieuwe aquapark van Bellewaerde

Ieper -

Het gloednieuwe waterpark van Bellewaerde krijgt stilaan vorm. De bouw van het indoorwaterpark startte in januari van vorig jaar. Op de beelden is de enorme badkuip te zien en er wordt nog stevig gewerkt aan de glijbanen. Het Bellewaerde Aquapark gaat deze zomer open op 1 juli.

Het Bellewaerde Aquapark heeft de ambitie om het meest complete waterpark voor de hele familie te worden. Er is veel aandacht voor groen en kinderen van verschillende leeftijden kunnen op ontdekking gaan in en op twee interactieve “expeditieboten” of in de speelzone met een grote kantelende emmer en tal van verrassingen.

Ook de allerkleinsten beleven plezier in een peuterbad en speelzone op hun maat. Een lazy river zal de bezoekers doorheen het volledige park voeren langs onder meer een grot, een klimmuur en tal van watereffecten. Voor de warme zomerdagen is er eveneens een buitenzone met ligweide voorzien. Bezoekers kunnen tevens iets eten of drinken in het restaurant bij Bellewaerde Aquapark, alsook plaatsnemen op het terras naast het zwembad of op het zonneterras buiten. Het hele jaar door zullen zwemmers kunnen genieten van een aangename temperatuur van 34°C in het waterpark.

Door hed
VOOR ABONNEES