Kim Kardashian deelt eerlijke beelden van haar huidziekte: “Ten einde raad”

Bron © Instagram

Foto: REUTERS

Ze is een van de bekendste vrouwen ter wereld en ze verdient miljoenen met haar uiterlijk, maar ook voor Kim Kardashian is een gladde huid niet vanzelfsprekend. De realityster lijdt immers al een aantal jaar aan een chronische huidziekte en is stilaan ten einde raad, zo liet ze haar volgers op sociale media weten met enkele heel eerlijke beelden.

Op haar Instagrampagina liet Kim Kardashian zien dat ze opnieuw last heeft van een opflakkering van de chronische huidziekte psoriasis. Ze toonde eerlijke beelden van de rode, schilferige plekken op haar benen en de behandeling ervan met een krachtig Chinees kruidenmengsel op haar gezicht.

De realityster zegt ook stilaan ten einde raad te zijn. Ze is nog steeds naarstig op zoek naar dé manier om de huidaandoening onder controle te krijgen. Zo maakt ze gebruik van UV-therapie en drinkt ze een speciaal drankje, aangeraden door een Chinese kruidendokter.

“Ik moet het twee keer per dag drinken en het is zo smerig”, laat Kardashian weten. “Ik hoop dat het werkt, ik zou het binnen zes weken moeten merken.”

Lees hieronder verder

Kim Kardashian deelt eerlijke beelden van haar huidziekte: “Ten einde raad”
Foto: Instagram

Psoriasis is een van de meest bekende chronische huidziekten. De huidaandoening wordt gekenmerkt door schilfers, roodheid en jeuk.

Dat Kim Kardashian met de huidziekte worstelt, is al langer geweten. Psoriasis kan niet genezen en is erfelijk. Ook Kims moeder heeft het. “Mensen begrijpen niet onder welke druk ik sta om er altijd perfect uit te zien”, zei Kardashian daar eerder al over.

Kim Kardashian deelt eerlijke beelden van haar huidziekte: “Ten einde raad”
Foto: Instagram
Door nadb
Meest recent